Hakavisio

AJAX Security

Langatonta turvatekniikaa

Euroopan palkituin langaton hälytinjärjestelmä

 Ajax suojaa kotisi ja yrityksesi toimitilat murtovarkailta, tulipalolta ja vuotovahingoilta. Vaaran uhatessa järjestelmä hälyttää välittömästi sireenien ja ilmoitusten avulla ja kutsuu apua.

Kotiautomaatio

Voit ohjelmoida Ajax-järjestelmäsi toimimaan ohjelmoidusti ja ohjaamaan kotisi muita laitteita automaattisesti. Reaaliaikaisesti toimiva Malevich-käyttöjärjestelmä huolehtii jatkuvasti käskyjen välittämisestä. Järjestelmä toimii ohjelmoidusti myös jos keskusyksikön yhteys Ajax-pilveen katkeaa.

Jeweller

Jeweller on Ajaxin kehittämä radiotekniikka, joka soveltuu sekä asuinkiinteistöjen että yritysten toimitilojen valvontaan. Kaksisuuntainen yhteys mahdollistaa laitteen osien välisen kommunikoinnin, asetusten tekemisen ja nopean hälytyksen. Kaikki data on salattua ja salaukseen käytetään vaihtuvaa algoritmiä, mikä estää kaappauksen ja väärinkäytön. Mahdollisessa häirintätilanteessa järjestelmä antaa välittömästi ilmoituksen sekä sinulle että vartiointiliikkeelle.

Miksi AJAX Security?

Soveltuu kaikenlaisiin tiloihin

Yhdellä laitteistolla voidaan kattaa koko kiinteistön valvonta. Valtavia tuotantolaitoksia ja varastotiloja varten olemme kehittäneet ReXin, joka pidentää radiosignaalien kantamaa. ReX kaksinkertaistaa Jewellerin kantaman, joten yhdellä keskusyksiköllä voidaan kattaa peräti 16 km² kokoinen alue. Hub 2 ja Hub Plus -keskusyksiköihin voidaan yhdistää viisi ReXiä, jolloin alue kasvaa jopa 35 neliökilometriin.

Sabotaasitunnistus

Ajax-järjestelmää ei voi sabotoida tietämättäsi. Se ilmoittaa häiriöistä tai yhteysongelmista ja pitää tapahtumista lokia. Suunnittelussa on otettu huomioon siihen mahdollisesti kohdistuvat uhkat ja varauduttu niihin varajärjestelmin, joilla niilläkin on oma varajärjestelmänsä. Sähkökatkon aikana keskusyksikkö toimii akun avulla. Jos yhteys joutuu radiohäirinnän kohteeksi, keskusyksikkö vaihtaa varataajuudelle ja lähettää hälytyksen käyttäjille ja vartiointiliikkeeseen. Jos ethernet-kaapeli irrotetaan, keskusyksikkö voi vaihtaa automaattisesti käyttämään GSM-/UMTS-verkkoa (2G/3G/4G). Keskusyksikkö voi käyttää jopa neljää eri yhteydenpitokanavaa. Sabotaasitunnistus

Kuukausimaksuton

Ajax turvajärjestelmä on järkevä investointi. Maksat laitteet kertamaksulla, joten et sitoudu pitkiin sopimuksiin joista on hankala päästä eroon. Jos tarvitset hälytyspalveluita voit valita palveluntarjoajan oman valintasi mukaisesti

Liikeilmaisin

Älykkäät liiketunnistimet havaitsevat kaikki liikkeet, kuitenkin lemmikeistä välittämättä. Muut ilmaisimet valvovat talosi ovia ja ikkunoita, ja kuulevat lasin rikkoutumisen.

Liikeilmaisin kameralla

Sisäänrakennetulla kameralla liikeilmaisimessa voit välittömästi nähdä kuvan hälytyksen aiheuttajasta matkapuhelimessasi

Liikeilmaisin ulkokäyttöön

Ulkotilan liikeilmaisimella voit saada tiedon kun kutsumaton vieras lähestyy taloa. Kaksois-tunnistimen avulla ilmaisin voi jättää alle 80 cm eläimet huomioimatta, ja ilmaisimen päälle tulevat hyönteiset eivät myöskään vaikuta sen toimintaan.

Yhdistelmäilmaisin

Tämä palovaroitin näyttää hyvältä katossa. Se havaitsee sekä savun että lämmön, ja kaikki palovaroittimet hälyttävät kun yksi on havainnut palon. Se on myös saatavilla CO tunnistimella (häkä / hiilimonoksiidi). Sillä saadaan mahdollisimman nopea varoitus kytevästä palosta, ja suositellaan kaikkiin makuuhuoneisiin. Kokeet ovat osoittaneet että CO-tunnistin varoittaa palosta puolet nopeammin kuin tavalliset optiset palovaroittimet.

Vesivaroitin

Tämä pieni yksikkö on vain 5,6 cm ja sijoitetaan vesivuodoille alttiisiin paikkoihin, jolloin saadaan samantien hälytys kun vuoto havaitaan

Käyttöpaneeli

Yhdellä painalluksella voit aktivoida järjestelmän, vaientaa palohälytyksen tai lähettää paniikkihälytyksen järjestelmän käyttäjille.

Toimintopainike

Ohjelmoitava toimintopainike tarjoaa skenaarioiden avulla paljon mahdollisuuksia kodin älyohjauksiin.

Kauko-ohjain

Järjestelmän helppoa käyttöä varten kaikille asukkaille, suoraan avain nipussa.

Sisäsireeni

Tämä design helmi on pieni mutta pippurinen. Voit valita mitkä tapahtumat käynnistävät sireenin.

Ulkosireeni

Ääni ja valo välitetään koko naapurustoon jos joku yrittää murtautua. Tämän naapurisikin kuulee!

Toistin

Lisää tarvittaessa toimintasädettä. Yhteen järjestelmään voi lisätä jopa 5 toistinta.

Älypistoke

Hallitse valoja ja lämmitystä maailman pienimmällä virran-ohjauspistokkeella. Virrankulutuksen näet pistokkeen valokehyksen sävystä, ja täydelliset tiedot sovelluksen kautta.

Virranohjausyksikkö

Laita mökin lämmitys, tai keittiön kahvinkeitin päälle suoraan Ajax sovelluksen kautta. Laite asennetaan kojerasiaan ja se voi ohjata sähkölaitteita jopa 3kW asti.

Relemoduuli

Relemoduuli mahdollistaa älykotien, autotallin ovien, markiisien, vesisulkujen, lämpöpumppujen ja vastaavien ohjaamisen. Ohjaat kaikkia sovelluksen kautta.

Toistin

Lisää tarvittaessa toimintasädettä. Yhteen järjestelmään voi lisätä jopa 5 toistinta.

Verhoilmaisin

Uusi ilmaisin luo näkymättömän "verhon" ikkunoiden, ovien ja porttien eteen jolloin voit liikkua vapaasti suojatulla alueella ja kuitenkin saada välittömän ilmoituken jos joku pyrkii sisään.